19.7 C
Athens

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20-5: Μεσημεριανός περίπατος με το μυαλό στο Champions League

Επιβλητικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στον ΠΑΟΚ, επικράτησε εμφατικά με 20-5 στο Παπαστράτειο και συνεχίζει ακάθεκτος την αήττητη πορεία του στην Α1 πόλο των ανδρών!

Μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός επέστρεψε νικηφόρα στη «μάχη» του πρωταθλήματος και έκανε το «15 στα 15», πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Πρώτος σκόρερ του ματς αναδείχθηκε ο Φουντούλης, με τέσσερα γκολ και ακολούθησαν με τρία, Γκίλλας και Παπαναστασίου. Οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στο Champions League, αφού την Τρίτη (24/1), θα αντιμετωπίσουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, σε έναν ελληνικό εμφύλιο για την 6η στροφή της φάσης των ομίλων.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-1, 6-3, 5-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Γούβης 1, Μπούσλιε 2, Κολόμβος 2, Φιλίποβιτς 2, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 3, Λιαντζίρης

ΠΑΟΚ (Θεόδωρος Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Ν. Προσινικλής, Καλάργυρος, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 2, Λασκαρίδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Π. Προσινικλής, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς