20.9 C
Athens

Λουτσέσκου: Ο ΠΑΟΚ αποτελεί τον εκφραστή της αντίστασης στο αντίπαλο δέος της Αθήνας, κάτι σαν τη Νάπολι

Άλλο ένα σόου δηλώσεων από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που όπως φαίνεται δεν θα βαρεθεί ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά αποτελεί τον «εκφραστή της αντίστασης στην Ελλάδα», αναφερόμενος στην κόντρα του με τις ομάδες των Αθηνών και συγκρίνοντάς τον με τη Νάπολι στην Ιταλία!

«Για να καταλάβετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ θα πρέπει να το ζήσετε. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι (νέες) δηλώσεις Λουτσέσκου:

«Για να καταλάβετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ θα πρέπει να το ζήσετε. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι στη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί το αντίπαλο δέος της Αθήνας. Ο ΠΑΟΚ είναι ο εκφραστής της αντίστασης αυτής στην Ελλάδα. Είναι κάτι σαν τη Νάπολι στην Ιταλία.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Το πάθος ξεχειλίζει όχι μόνο σε πατεράδες και γιους, αλλά σε ολόκληρες γενιές οικογενειών! Όταν πάμε στο γήπεδο όλοι είναι παθιασμένοι. Ηλικιωμένοι, ζευγάρια, νέοι, άνθρωποι με δύο παιδιά στην αγκαλιά, περιμένουν το λεωφορείο να μας χαιρετήσουν.

Μας ακολουθούν όπου και αν παίζουμε. Με λεωφορεία, αεροπλάνα. Δεν μπορεί λοιπόν να συγκριθεί με τίποτα. Η ενέργεια που απελευθερώνεται είναι απίστευτη. Βέβαια, σε στιγμές δυσκολίας όλο αυτό μπορεί να μετατραπεί σε μια τεράστια πίεση. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να το διαχειριστείς».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς