20.9 C
Athens

NBA: Ο Ίρβινγκ σήκωσε στις πλάτες του τους Νετς και ο Ντόντσιτς ακόμα τα «στάζει» στους Χιτς (vid)

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έκανε τρομακτικό παιχνίδι κι οδήγησε την ομάδα του (Μπρούκλιν Νετς) στη μεγάλη νίκη με 117-106 επί των Τζαζ στη Γιούτα, βάζοντας 21 πόντους στην τέταρτη περίοδο!

Οι Νετς πέτυχαν ένα επί μέρους 34-23 σε αυτό το διάστημα και χάρη σε αυτήν τη νίκη έσπασαν το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών που μετρούσαν από τότε που ο Κέβιν Ντουράντ έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης.

Σε αυτά τα τέσσερα ματς, μάλιστα, είχαν τη χειρότερη επίθεση στο ΝΒΑ. Ο Ίρβινγκ πρόσθεσε επίσης 11 ριμπάουντ και έξι ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο Νικ Κλάξτον με 20 πόντους κι ο Ρόις Ο’Νιλ με 13 και έξι ασίστ κατά της πρώην ομάδας του βοήθησαν τον Ίρβινγκ.

Ο Τζόρνταν Κλάρκσον με 29 και ο Λάουρι Μάρκανεν με 22 (11 ριμπάουντ) ήταν οι καλύτεροι των Τζαζ.

Όπως οι Νετς, έτσι κι οι Μάβερικς βρίσκονταν σε… κατρακύλα. Τρεις σερί ήττες μετρούσαν οι Μαβς, αλλά ο Λούκα Ντόντσιτς κι η παρέα του βρήκαν τρόπο να το αλλάξουν αυτό.

Ο “Λούκα Μάτζικ” μέτρησε 34 πόντους, 12 ριμπάουντ και επτά ασίστ και οι Μάβερικς επικράτησαν εύκολα με 115-90 των Μαϊάμι Χιτ στο Ντάλας, κρατώντας έτσι την 5η θέση στη Δυτική Περιφέρεια.

Ο Βίκτορ Ολαντίπο με 20 κι ο Μπαμ Αντεμπάγιο με 18 ήταν οι καλύτεροι των απογοητευτικών Χιτ, οι οποίοι οριακά κρατούν τη θέση τους στην 6άδα της Ανατολής.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς