17.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Σε διαπραγματεύσεις με τη Σαλερνιτάνα για Ντιέγκο Βαλένσια, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ

Σε διαπραγματεύσεις με τη Σαλερνιτάνα για τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό Ντιέγκο Βαλένσια είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ιταλικά Μέσα.

Τη μεταγραφική τους αναζήτηση συνεχίζουν οι Πράσινοι και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία έχουν βάλει στο μάτι τον Ντιέγκο Βαλένσια της Σαλερνιτάνα και μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του.

Ο Βαλένσια εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Κατόλικα, με την οποία είχε 28 γκολ και 12 ασίστ σε 126 αγώνες, παίρνοντας μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι για τη Σαλερνιτάνα έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Τα πράγματα όμως δεν κυλάνε καλά για τον ίδιο, αφού μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις 10 φορές χωρίς να σκοράρει ή να μοιράσει κάποια ασίστ.

Έτσι οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου πήραν την απόφαση να τον παραχωρήσουν και εδώ μπαίνει στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, που είναι σε απευθείας συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μόργκαν Ντε Σάνκτις.

Από την πλευρά του όμως ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να «ψήνεται» με την επιλογή του τριφυλλιού και θέλει είτε να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στην Ιταλία ή να πουληθεί σε κάποιον άλλον σύλλογο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς