14.4 C
Athens

Κλοπ: Όταν ήρθα στη Λίβερπουλ δεν είχα γκρίζα γένια, δεν ξέρω αν φταίει η ηλικία

Ο Γιούργκεν Κλοπ αστειεύτηκε σε δηλώσεις που έκανε για το χρώμα που έχουν τα γένια του, τονίζοντας πως δεν ήταν γκρίζα πριν πάει στη Λίβερπουλ και σε αυτό πιθανόν να μην οφείλεται μόνο η ηλικία του, αλλά και το άγχος που έχει στον αγγλικό σύλλογο.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται το Σάββατο (21/1) την Τσέλσι και ο Γερμανός τεχνικός γράφει ιστορία, αφού θα συμπληρώσει 1.000 παιχνίδια στην προπονητική του καριέρα.

Σε δηλώσεις που έκανε δήλωσε πως νιώθει ευλογημένος, ενώ έκανε και χιούμορ σχετικά με το άγχος που αντιμετωπίζει στον πάγκο των Κόκκινων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είναι τεράστιο γεγονός, νιώθω πραγματικά ευλογημένος. Τρεις φανταστικοί σύλλογοι που μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω τη δουλειά μου. Είναι ένας τρελός αριθμός, ειλικρινά, 1.000 αγώνες.

Αλλά τα γένια τώρα είναι πραγματικά γκρίζα, αυτό δεν συνέβαινε όταν έφτασα εδώ. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συνέβη λόγω της ηλικίας ή λόγω της Λίβερπουλ. Έκανα τη δουλειά που αγαπούσα για τους συλλόγους που αγάπησα, οπότε είμαι ευλογημένος.

Ακόμα το απολαμβάνω. Είναι για μένα η καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Δεν είναι μια χαλαρωτική δουλειά, ούτε μια δουλειά όπου κάνεις πολλές διακοπές, αλλά μου αρέσει και νιώθω πολύ τυχερός που μπορώ να το κάνω γιατί είναι στην πραγματικότητα η μόνη δουλειά που μπορώ πραγματικά να κάνω.

Είμαι καλά με τον ενθουσιασμό, την πίεση, τις εξαιρετικές στιγμές και τις λιγότερο καλές στιγμές. Είναι μέρος της δουλειάς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς