21.4 C
Athens

ΠΑΟΚ: Χωρίς προβλήματα, αλλά και χωρίς επιστροφές συνεχίστηκε η προετοιμασία για Λεωφόρο

Χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά και χωρίς νέες επιστροφές συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Λεωφόρου, με το βάρος στη σημερινή προπόνηση να πέφτει στην τακτική.

Ελ Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες, Λύρατζης, Τσαούσης, Μουργκ, Κουαλιάτα και Κούρτιτς παραμένουν εκτός και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αντίθετα όμως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες οι δύο πρώτοι να προλάβουν τη ρεβάνς του κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ενημέρωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δύο μέρες πριν τη μάχη με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα για το πρωτάθλημα της Super League 2022-23, το αγωνιστικό τμήμα κορυφώνει την προετοιμασία του, με το βάρος να πέφτει στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

Η προπόνηση της Παρασκευής (20.01) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν σε δύο γκρουπ εναλλάξ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα, το άλλο μαζί με τον προπονητή ασχολιόταν με την ανάπτυξη. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μάριος Τσαούσης , Ομάρ Ελ Καντουρί , Φιλίπε Σοάρες και Νίκολας Κουαλιάτα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το Σάββατο (21.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς