16.8 C
Athens

Μίτσελ: Τα αποτελέσματα μάς δικαιώνουν για το σύστημα με τα τρία δεκάρια, ο Μασούρας αποδείχθηκε πολύ καλή εναλλακτική

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη διάταξη με τα τρία δεκάρια και τόνισε πως τα αποτελέσματα δικαιώνουν τη συγκεκριμένη επιλογή του, ενώ ξεκαθάρισε πως υπάρχουν εναλλακτικές όταν αυτό δεν λειτουργεί

Ο Μίτσελ μίλησε στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο και αναφέρθηκε στη δυσκολία που θα βάλουν οι Περιστεριώτες στους Ερυθρόλευκους.

Ο Ισπανός υποστήριξε επίσης πως κάποιοι ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν κάποιες ενοχλήσεις και τόνισε πως το σύστημα με τα τρία δεκάρια αποδίδει όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Ελπίζουμε ότι θα πάνε τα πράγματα το ίδιο καλά. Στα προηγούμενα τρία ματς για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είχαν πάει καλά για εμάς και ελπίζω να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Όμως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί. Ο Ατρόμητος έχει καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το αν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών: «Όχι δεν έχουμε τραυματισμούς, είμαστε όλοι καλά. Περιμένουμε να εκτιμήσουμε την τελική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών που είχαν κάποιες ενοχλήσεις για να δούμε αν θα είναι μαζί μας στην αποστολή».

Για το σύστημα με τα δεκάρια και αν έχει plan B κόντρα σε ομάδες που μπορούν να το αντιμετωπίσουν: «Λίγο πολύ έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε όταν το σύστημα δεν αποδίδει. Αυτό που έχουμε σκοπό είναι να έχουμε 16-17 ποδοσφαιριστές σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να έχουμε εναλλακτικές. Όπως και αν ξεκινάει ένα παιχνίδι, ξεκινάει για περισσότερο από 90 λεπτά. Οπότε 16 ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν για το αποτέλεσμα, όχι έντεκα. Ξέρω ότι γίνεται αρκετή συζήτηση για αυτό το σύστημα, αλλά τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Έχει δουλέψει καλά στα παιχνίδια μας. Σε παιχνίδια όμως που έπρεπε να έχουμε εναλλακτική, ο Μασούρας αποδείχθηκε πολύ καλή λύση, όπως φάνηκε στο αποτέλεσμα. Πάντα σκεφτόμαστε στο πως θα έχουμε άλλες λύσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς