18.2 C
Athens

Σοβαρό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΟΦΗ ο Λουίζ Φελίπε, σύμφωνα με την A Bola

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΟΦΗ ο Λουίζ Φελίπε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της «A Bola».

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι η περίπτωση του Λουίζ Φελίπε στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι την περσινή σεζόν από τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά παρά τις προσπάθειες που έκαναν το καλοκαίρι δεν μπόρεσαν να τον αποκτήσουν.

Ο Λουίζ Φελίπε αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον ΟΦΗ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και κατάφερε σε 13 παιχνίδια να σκοράρει 8 φορές.

Ο δανεισμός του έληξε και το καλοκαίρι έγιναν μεγάλες προσπάθειες για την απόκτηση του χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελικά ο 29χρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός από την Τόκιο της Ιαπωνίας και τα 2 τέρματα σε 12 παιχνίδια έκαναν τους ανθρώπους της ομάδας να μην προχωρήσουν σε χρήση της οψιόν αγοράς που είχε τοποθετηθεί.

Έτσι επέστρεψε πριν λίγες ημέρες στις προπονήσεις της Σπόρτινγκ, αλλά δεν υπολογίζεται και ψάχνει τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Αυτός σύμφωνα με την «A Bola» δεν αποκλείεται να είναι και πάλι ο ΟΦΗ, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας είναι αρκετά σοβαρό.

Το σχετικό ρεπορτάζ κλείνει αναφέροντας την ικανοποίηση που άφησαν οι εμφανίσεις του την περσινή σεζόν στους ανθρώπους του ΟΦΗ, που είναι κάτι παραπάνω από θετικοί να προχωρήσουν για την απόκτηση του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς