14.4 C
Athens

Η Καλλιθέα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουές

Ποδοσφαιριστής της Athens Kallithea είναι ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο.

Δεν άργησε να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη ο Ουές. Ο 24χρονος δεξιός μπακ που έμεινε ελεύθερος από τον Βόλο τα βρήκε σε όλα με την Athens Kallithea, η οποία ανακοίνωσε σήμερα (20/1) την απόκτηση του.

Ο Ουές θα βρει στη νέα του ομάδα έναν παλιό γνώριμο, καθώς θα συναντηθεί και πάλι με τον Γιώργο Σίμο που ήταν προπονητής του στον ΟΦΗ.

Ο δεξιός μπακ τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε 14 φορές με την ομάδα του Βόλου, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα ή να μοιράσει κάποια ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Athens Kallithea:

«Η Athens Kallithea ανακοινώνει την απόκτηση του δεξιού μπακ Αμπντούλ Ραχμάν Ουές, με ελεύθερη μεταγραφή μετά την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου του με τον Βόλο της Super League 1. Ο Ουές, 24, υπέγραψε έως τη λήξη της σεζόν 2023/24.

Γεννημένος στην Αθήνα και με καταγωγή από τη Συρία, ο Ουές είναι διεθνής με την Εθνική Συρίας και πρώην παίκτης της Εθνικής Ελπίδων, με 67 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας.

Ο Ουές αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και της Brentford προτού ξεκινήσει την επαγγελματική καριέρα του με τον Πλατάνια στην Κρήτη, όπου σημείωσε 54 συνολικά συμμετοχές (49 στην αρχική ενδεκάδα) με δύο γκολ και επτά ασίστ σε μία σεζόν στη Super League 1 και, στη συνέχεια, δύο σεζόν στη Super League 2.

Από τον Πλατανιά, ο Ουές πήρε μεταγραφή στη Super League 1 με τον ΟΦΗ, όπου σημείωσε 39 συνολικά συμμετοχές (27 στην αρχική ενδεκάδα) στις επόμενες δύο σεζόν.

Αφού πήγε στον Βόλο της Super League 1 πέρσι το καλοκαίρι, ο Ουές σημείωσε 11 συμμετοχές (5 στην αρχική ενδεκάδα) κατά την τρέχουσα σεζόν 2022/23, με τον Βόλο να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα επί του παρόντος.

Σε διεθνείς ποδοσφαιρικούς αγώνες, ο Ουές είναι 5 φορές διεθνής με την Εθνική Συρίας, ενώ έχει και τέσσερις συμμετοχές στα προκριματικά του 2022 FIFA World Cup ως διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Καλωσήρθες, Αμπντούλ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς