16.9 C
Athens

Η Παρί έκλεισε τον Σκρίνιαρ ως ελεύθερο για το καλοκαίρι

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχωράει η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού σύμφωνα με την Equipe ήρθε σε συμφωνία με τον Μίλαν Σκρίνιαρ και θα τον κάνει δικό της το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Ίντερ.

Οι δύο πλευρές φλέρταραν εδώ και αρκετό διάστημα, αφού το περασμένο καλοκαίρι έφτασαν σε συμφωνία. Το deal όμως τότε χάλασε εξαιτίας της στάσης της Ίντερ, που δεν τα βρήκε ποτέ στο οικονομικό κομμάτι με τους Παριζιάνους.

Τελικά οι Νερατζούρι βρέθηκαν μπροστά σε μια χειρότερη κατάσταση για τους ίδιους, καθώς όπως φαίνεται θα χάσουν τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Equipe, ο Σλοβάκος μπακ δεν τα βρήκε ποτέ με τους Ιταλούς για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει σε έξι μήνες. Έτσι η Παρί βρήκε ανοιχτή την πόρτα και αυτή τη φορά «έκλεισε» την υπόθεση Σκρίνιαρ με επιτυχία για αυτήν.

Το ρεπορτάζ κλείνει αναφέροντας πως η Ίντερ μπροστά στον κίνδυνο να χάσει ως ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή σκέφτεται να του βάλει πωλητήριο στα 10-15 εκατ. ευρώ. Οι Παριζιάνοι από την πλευρά τους κοιτάνε τις εξελίξεις και αν συμβεί αυτό δεν αποκλείεται να κινηθούν για να κάνουν από τώρα δικό τους τον 27χρονο μπακ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς