21.4 C
Athens

Μούσα: Ευγνώμων που δούλεψα με τον Μπαρτζώκα, είχαν άλλα πλάνα για μένα στον Ολυμπιακό

Πολλά και ενδιαφέροντα είχε να πει ο Τζάναν Μούσα με φόντο την τιτανομαχία της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό: Η αποθέωση στον Μπαρτζώκα, η ευκαιρία που δεν ήρθε στον Ολυμπιακό και ο GOAT Σπανούλης

Ο Τζάναν Μούσα αποτελεί τον απρόσμενο ήρωα μέχρι τώρα στη σεζόν για την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Βόσνιο άσο να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν όντας ο πρώτος σκόρερ της «Βασίλισσας» με 15,4 πόντους μέσο όρο.

Με αφορμή το μεγάλο αποψινό (21:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Μούσα επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στον Πειραιά, όπου είχε δοκιμαστεί από τους Πειραιώτες έχοντας άψογη συνεργασία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που τού έμαθε πολλά.

«Όταν πήγα στον Ολυμπιακό είχα κάνει ατομικές προπονήσεις με τον Μπαρτζώκα ήταν μεγάλη μου τιμή, διότι ήμουν μόλις 15 ετών. Ο coach ήταν πολύ ευγενικός και με βοήθησε πολύ, μου είπε ότι έχω πολύ ταλέντο και ότι εάν συνεχίσω να δουλεύω θα πάω μπροστά. Είμαι ευγνώμων που ένας τέτοιος προπονητής πίστευε σε εμένα, έμαθα πολλά από αυτόν», δήλωσε αρχικά για τον κόουτς των Ερυθρολεύκων ο Βόσνιος, για να προσθέσει αναφορικά με το γιατί δεν έμεινε στην Ελλάδα, αλλά και για τον… Μέσι, Βασίλη Σπανούλη που εκτιμά απεριόριστα.

«Ο στόχος μου ήταν να αγωνιστώ στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο εκείνοι είχαν άλλα πλάνα για εμένα και έτσι αποφάσισα να υπογράψω με την Τσεντεβίτα όπου μου υποσχέθηκαν ότι θα έπαιρνα χρόνο συμμετοχής και στην Ευρωλίγκα. Θυμάμαι ότι το πρώτο μου ματς στην Ευρωλίγκα, ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά στην Κρήτη και όχι στον Πειραιά. Ξεκίνησα πεντάδα μάλιστα και έπρεπε να μαρκάρω τον Σπανούλη, το οποίο είναι σαν να παίζεις με τον Μέσι ή τον Ρονάλντο. Ο Σπανούλης είναι εξαιρετικός αθλητής αλλά και άνθρωπος, με ρώτησε αν είμαι καλά και πως πάνε οι προπονήσεις. Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος των Νετς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς