24.6 C
Athens

Μπέος: Ο Βόλος πλέον έχει γίνει μια ποδοσφαιρική δύναμη, εξασφάλισε την είσοδο στα πλέι οφ

Σίγουρος πως ο Βόλος θα βρεθεί στα play offs εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως η ομάδας της Μαγνησίας πλέον έχει γίνει μια ποδοσφαιρική δύναμη στην Ελλάδα.

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ερασιτέχνη Βόλου και μίλησε για την πορεία του συλλόγου.

Εκεί εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο Βόλος θα βρίσκεται στα play offs του πρωταθλήματος, ενώ μεταξύ άλλων είπε πως η ομάδα πλέον έχει γίνει μια ποδοσφαιρική δύναμη στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2017 απέδωσε καρπούς, έχει μέλλον και αξίζει πέρα για πέρα όλο αυτό που προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε. Ο Βόλος πρέπει και έχει ανάγκη να διεκδικήσει κι ένα κομμάτι στον αθλητισμό. Οι προχειρότητες, η μιζέρια, η κακομοιριά και οι αντιπαλότητες πρέπει να πάρουν τέλος. Στο σύγχρονο αθλητισμό όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα.

Η πρώτη ομάδα εμπνέει και όλοι εσείς ακολουθείτε. Αυτή τη στιγμή εξασφάλισε την είσοδο της στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και ίσως μπορέσουμε να φορέσουμε κουστούμι για ευρωπαϊκό ταξίδι. Δεν είμαστε μακριά, αλλά και να μην το καταφέρουμε ήδη έχουμε καταφέρει πολλά. Το σημαντικότερο είναι, ότι ο Βόλος πλέον σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει μία ποδοσφαιρική δύναμη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς