12.5 C
Athens

Το σχόλιο της Ειρήνης Παπαδοπούλου για το «λεπτό ζήτημα» του χωρισμού της με τον Πασχαλάκη (pic)

Σε… trend έχει εξελιχθεί η είδηση του χωρισμού της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και της εθνικής Ελλάδας, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με την γνωστή τραγουδίστρια να τοποθετείται μέσω Instagram κάνοντας λόγο για ένα «λεπτό ζήτημα» που στην πραγματικότητα δεν αφορά την κοινωνία.

«Καμιά ηλικιακή ομάδα γυναίκα ή άντρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία. Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Ε. Παπαδοπούλου, με αφορμή κάποια σχόλια που ακούστηκαν στο διαδίκτυο και την τηλεόραση για την διαφορά ηλικίας ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται η κοινωνία μας για να αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα με αφορμή το χωρισμό μου με τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο, καμιά ηλικιακή ομάδα γυναίκα ή άντρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία. Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς