19.3 C
Athens

Ο Πάρντιου αποθέωσε τον Ίνμπομ Χουάνγκ: «Είναι παίκτης επιπέδου Premier League»

Ως «παίκτη επιπέδου Premier League» χαρακτήρισε τον Ίνμπομ Χουάνγκ ο προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό (1-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Βρετανό τεχνικό να στέκεται επίσης στην κούραση και την πεσμένη ψυχολογία των παικτών του, που ίσως έπαιξε τον ρόλο της στο χθεσινό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ποιο από τα δύο παιχνίδια ήταν πιο δύσκολο για τον Άρη;

«Φάνηκε ότι ήμασταν κουρασμένοι, ήταν πολύ κοντά τα δύο παιχνίδια. Μείναμε εδώ, δεν γυρίσαμε στη Θεσσαλονίκη. Δυσανασχετώ όσον αφορά στο γκολ που πετύχαμε, διότι απ’ ότι είδαμε δεν υπήρχε κάτι για να ακυρωθεί το γκολ».

Θα μας πείτε αν έχετε εικόνα τι έχει ο Αμπουμπακάρ; Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να χάνει την ισορροπία της στο γήπεδο με τον Καμάτσο να παίζει στα άκρα…

«Ο Καμάτσο ήταν καλά. Ο Καμαρά θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσει το παιχνίδι. Αποδείχτηκε ότι δεν ήταν έτοιμος να ανταπεξέλθει στις συνθήκες ενός κανονικού αγώνα και ειδικά όπως αυτός. Έχει έναν μικρό τραυματισμό και θα δούμε τι έχει».

Ποια είναι η διαφορά που βλέπετε στις αγγλικές ομάδες με τις ελληνικές όσον αφορά στην κούραση;

«Όταν κοιτάμε για παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ τα γενετικά χαρακτηριστικά παίζουν σημαντικό ρόλο. Ο Χουάνγκ θα μπορούσε να είναι παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ. Έχουμε παίκτες με καλά χαρακτηριστικά και άλλους που δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο».

Έχετε μπροστά σας δύο μεγάλα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και κάνατε λόγο για κούραση. Τι έχετε σκοπό να κάνετε γι’ αυτό;

«Κρατήσαμε κάποιους παίκτες έξω για να είναι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι παίξαμε τη Κυριακή και αποφασίσαμε να μείνουμε εδώ μέχρι και σήμερα. Αυτό, όμως, δεν λειτουργεί καλά για τους παίκτες, διότι είναι μακριά από τις οικογένειες τους. Ίσως να ήταν λίγο πεσμένοι ψυχολογικά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς