22.6 C
Athens

Πασχαλάκης: Αξίζει να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου για τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλώντας στο match programme του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Άρη έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου του συλλόγου και για τον τρόπο που τον αγκάλιασε με τον έμπειρο διεθνή τερματοφύλακα να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα του.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στο κομμάτι της χημείας υποστηρίζοντας πως είναι το κλειδί, αλλά και στις δυνατότητες του πολύ ποιοτικού ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το είχε είχε περάσει μικρός από τον Ολυμπιακό και το εάν είχε στο μυαλό του ότι θα γύριζε: «Δεν το είχα στο μυαλό μου γιατί στη ζωή όπως και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις κάτι. Πάντως είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στον Ολυμπιακό».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος φώναξε το όνομά του: «Αισθάνθηκα όμορφα που ένα γήπεδο με αγκάλιασε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά μου. Πραγματικά αξίζει να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου για αυτόν τον κόσμο».

Για την αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού: «Πράγματι έχει ανέβει η απόδοση της ομάδας, αλλά δεν έχουμε πιάσει ταβάνι. Η ομάδα έχει περισσότερα πράγματα να δείξει απ’ όσα έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής. Θεωρώ ότι η χημεία είναι το κλειδί. Υπάρχουν προσωπικότητες που βοηθούν και τους υπολοίπους να αναδειχθούν, αλλά φτιάχνονται κιόλας προσωπικότητες στο κλαμπ».

Για το ρόστερ των Πειραιωτών: «Το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν χρειάζεται συστάσεις. Ταβάνι σε ποιότητα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ταβάνι σε ποιότητα κατά την άποψη μου για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής προσπαθεί να δέσει το σύνολο».

Για τη συνέχεια και τους στόχους του Ολυμπιακού: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Έτσι πρέπει να λογίζονται οι αγώνες από εμάς από εδώ και πέρα και η αλήθεια είναι ότι τα βλέπουμε κιόλας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς