25.9 C
Athens

Παναθηναϊκός: Κλείνει τον 29χρονο φορ Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, σύμφωνα με τους Σουηδούς

Δημοσίευμα της Aftonbladet υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός αποκτά με 300.000 ευρώ τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος και τον παραχωρεί δανεικό στον Λεβαδειακό ως το τέλος της σεζόν

Τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος κάνει δικό του ο Παναθηναϊκός, όπως πρώτα αποκάλυψε η έγκυρη σουηδική Aftonbladet. Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ που στα 29 του ανήκει στη Χάκεν και με τα 22 του γκολ συνέβαλε στην κατάκτηση του τίτλου από τον σουηδικό σύλλογο.

Η Χάκεν αναμένεται να εισπράξει το ποσό των 300.000 ευρώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ενώ ο πανύψηλος (1,92μ.) Σουηδός σέντερ φορ θα δοθεί δανεικός από τους Πράσινους στον Λεβαδειακό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αφού για την ώρα μπροστά στην ιεραρχία βρίσκονται οι Σπόραρ και Ιωαννίδης.

Ο Γερεμέγεφ έχει κατακτήσει ακόμα δύο πρωταθλήματα με τη Μάλμε στο παρελθόν, ενώ έχει περάσει και από Ντιναμό Δρέσδης και Τβέντε.

Άμεσα ο Σουηδός αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους Πράσινους πριν αναχωρήσει για Βοιωτία ώστε να παίξει στον Λεβαδειακό ως το τέλος της σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς