17.2 C
Athens

Η Παναχαϊκή τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών για χρέη σε ποδοσφαιριστές

Ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ στην Παναχαϊκή εξαιτίας οφειλών προς τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Σε μπελάδες έμπλεξε η Παναχαϊκή, καθώς οι οφειλές που έχει προς τέσσερις ποδοσφαιριστές της επέφεραν ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών.

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ τιμώρησε την Παναχαϊκή με ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών για οφειλές που βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα, με την ομάδα της Πάτρας να πρέπει να τις διευθετήσει αν θέλει να τις επιστραφούν οι βαθμοί.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Πάνου, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 10.716,15 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Παπατόλιου, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 4.000 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρήστου Γιούση, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 5.724,95 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Τιμόθεου Τσελεπίδη, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 5.364,13 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς