19.7 C
Athens

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον μουντιαλικό Ατιγιάτ Αλάχ»

Τον αριστερό μπακ που ξεχώρισε στο Μουντιάλ με το Μαρόκο και που έχει περάσει από την Ελλάδα για τον Βόλο, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα

Στην αναζήτηση αριστερού μπακ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ένα νέο όνομα έρχεται να προστεθεί στην επικαιρότητα κι αυτό αφορά στον Γιαΐα Ατιγιάτ Αλάχ που για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τον Βόλο καταγράφοντας 10 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Ο 27χρονος Μαροκινός έπαιξε σε έξι ματς στο Μουντιάλ του Κατάρ και μάλιστα είχε την ασίστ στο γκολ πρόκρισης της ομάδας του κόντρα στην Πορτογαλία.

Μετά το πέρασμά του από τον Βόλο επέστρεψε στην πατρίδα του για τη Γουιντάντ Καζαμπλάνκα με την οποία διατηρεί συμβόλαιο, ενώ μετρά φέτος 15 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της έχει 112 συμμετοχές με 5 γκολ και 16 ασίστ.

Το footmercato υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για τον ποδοσφαιριστή αλλά δεν είναι μόνος αφού Μπεσίκτας και Μονπελιέ τον τσεκάρουν επίσης χωρίς ωστόσο να έχει προβεί ακόμα κάποια ομάδα σε κίνηση για την απόκτησή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς