19.7 C
Athens

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι σε συζητήσεις με την εθνική ομάδα της Τουρκίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athlosnews.gr, ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομοσπονδία της Τουρκίας για να αναλάβει την εθνική ομάδα Ανδρών και να εργαστεί παράλληλα με τους Ερυθρόλευκους

Περιζήτητος για τον πάγκο αρκετών εθνικών ομάδων είναι ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι από την ημέρα που αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα αποχωρώντας από την εθνική Σλοβενίας με την οποία κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στο Eurovolley.

Ο Ιταλός προπονητής πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά στον πάγκο του Ολυμπιακού και διεκδικεί όλους τους εγχώριους τίτλους όντας και πρωτοπόρος στη βαθμολογία της Volley League, ενώ η ομάδα του βρίσκεται δύο σετ μακριά από τους «4» του Challenge Cup.

Παράλληλα, όμως, ο Τζουλιάνι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ έχει βολιδοσκοπηθεί από την ομοσπονδία της Τουρκίας προκειμένου να αναλάβει την εθνική ομάδα Ανδρών της χώρας. Μάλιστα, η πρόταση φαίνεται πως είναι αρκετά δελεαστική και για αυτό οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις χωρίς ωστόσο να έχουν πέσει οι υπογραφές για να υπάρξει και κάτι επίσημο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα.

Εδώ αξίζει να διευκρινίσουμε πως εφόσον υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών τότε ο 58χρονος θα εργαστεί παράλληλα με τον Ολυμπιακό όπως συμβαίνει με πολλούς σπουδαίους προπονητές παγκοσμίως. Άλλωστε με τους Ερυθρόλευκους διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Σημειώνεται μάλιστα πως η Τουρκία θα συμμετάσχει στο επόμενο Eurovolley και βρίσκεται στον 4ο όμιλο που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ, εκεί όπου βρίσκεται και η εθνική μας ομάδα (Ελλάδα και Ισραήλ, Ρουμανία, Γαλλία, Τουρκία, Πορτογαλία)!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς