21.4 C
Athens

Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Νόμιζα θα σφυρίξει κατευθείαν το πέναλτι, δεν έχει τύχη αλλά σωστή νοοτροπία» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης είδε ως «καθαρό» το πέναλτι του Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες, πήρε το μέρος του Κουρμπέλη και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει τύχη φέτος, αλλά σωστή νοοτροπία

Τη δική του τοποθέτηση για τη μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα αλλά και την «διά πυρός και σιδήρου» νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με ένα ακόμη αμφισβητούμενο  πέναλτι στις καθυστερήσεις  έκανε ο Ντέμης Νικολαϊδης, που αναφέρθηκε και στη φάση με τους Κουρμπέλη και Μορέιρα.

Αποκάλυψη ΕΥΘΕΩΣ: Το «αμαρτωλό» on-field review του Τσαγκαράκη που κράτησε 6,7 δευτερόλεπτα!

Ο παλαίμαχος άσος και νυν παρουσιαστής της εκπομπής «Monday FC» στη NOVA εκθείασε τη «σωστή νοοτροπία» στην οποία σύμφωνα με τον ίδιο οφείλεται το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός νικά πολλά παιχνίδια στο τέλος και στις λεπτομέρειες, ενώ για την ωμή παραδοχή του Κουρμπέλη ότι «πήγε για να πάρει το πέναλτι» στη φάση του 92ου λεπτού σχολίασε: «Και γιατί να πει ψέματα; Εγώ νόμιζα θα το δώσει κατευθείαν».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Βαγιαννίδης ήταν ο καλύτερος του παιχνιδιού. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Τον ΠΑΣ να τον προσέχεις μετά το 60′. Εγώ νόμιζα ότι θα το σφυρίξει κατευθείαν το πέναλτι. Ψέματα γιατί να πει ο Κουρμπέλης;

Για ποιόν λόγο να του πει ο διαιτητής ότι κάνεις θέατρο; Ήταν πολύ καλός και μαχητικός ο Παναθηναϊκός. Κάτι λέει αυτό. Όταν το κάνεις πολλές φορές δεν είναι τύχη. Είναι νοοτροπία».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς