15 C
Athens

Βεζένκοφ: Παίζουμε ο ένας για τον άλλον, για τη νίκη με τον κόσμο μας κόντρα στη Ρεάλ

O Ολυμπιακός διέσυρε με 97-60 και τον Απόλλωνα Πάτρας συνεχίζοντας με νίκη την αήττητη πορεία του στην ελληνική Basket League και πλέον στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Παρασκευής (20/1, 21:00) για την 19η αγωνιστική στην Euroleague στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ που με τους Πατρινούς σημείωσε ένα «σβηστό» double-double με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ αναφέρθηκε σε αυτό το παιχνίδι τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας, ενώ απάντησε συγκεκριμένα για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στους Ερυθρόλευκους φέτος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά, στη συνέχεια, στα υπόλοιπα 30’ ήμασταν σοβαροί. Και πλέον κοιτάμε τη Ρεάλ. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι 2-3 ταχυτήτων, αλλά πρέπει πάντα να παίζουμε όπως θέλουμε και για το ν εαυτό μας, αλλά και για κάποια παιδιά που μπορεί να έρθουν να σε δουν για πρώτη φορά και θέλουν να σε δουν να παίζεις καλά».

Για τα παιχνίδια της Euroleague: «Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Πρέπει να προσαρμόζεσαι σε κάθε ματς. Πλέον, δεν βλέπεις και πολλά παιχνίδια να μένουν στους 60 πόντους και πρέπει να έχεις το μυαλό σου και στην άμυνα και στην επίθεση».

Για το ματς με τη Ρεάλ: «Διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και μαζί με τον κόσμο μας πάμε για τη νίκη».

Για την Euroleague: «Είναι μια Euroleague ανταγωνιστική. Οι ομάδες απέχουν λίγο μεταξύ τους και όλοι μπορεί να κερδίσουν όλους».

Για τον κόσμο και το sold out της Παρασκευής: «Τους νιώθουμε δίπλα μας. Είναι πολύ ωραίο και θέλουμε να νικήσουμε, γιατί έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια εδώ μέσα που έπρεπε να πάρουμε. Θα δώσουμε το 100%».

Για το κλίμα στον Ολυμπιακό: «Είναι ωραίο που παίζει ο ένας για τον άλλον και είμαστε μια οικογένεια».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς