14.3 C
Athens

Μπαρτζώκας: Διαθέσιμος με Ρεάλ ο Κάνααν, μας ενθουσιάζει το νέο sold out στο ΣΕΦ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αϊζάια Κάνααν μετά την περιπέτεια της υγείας του και ξεκαθάρισε πως το γεμάτο ΣΕΦ φέρνει μόνο ενθουσιασμό και όχι πίεση στην ομάδα του

Ο Ολυμπιακός επικράτησε διά περιπάτου με 97-60 του Απόλλωνα Πάτρας για την 12η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Basket League, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Τζορτζ Πάπας που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα (μαζί με τον Βερτζ) με 16 πόντους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσήλωση των παικτών του και τη νέα νίκη στην Basket League, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα με τον Αϊζάια Κάνααν που έχει αφήσει πίσω του την περιπέτεια υγείας με την πέτρα στα νεφρά και, όπως τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, θα βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας για το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ την Παρασκευή στο κατάμεστο (ανακοινώθηκε sold out) ΣΕΦ.

Ερυθρόλευκη τρέλα και δεύτερο σερί sold out στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ήμασταν σοβαροί, μοιράσαμε τον χρόνο, δείξαμε σοβαρότητα, με λίγα λόγια κάναμε αυτό που έπρεπε. Ο Κάναν είναι έτοιμος, αλλά αποφασίσαμε αντί για ματς να του δώσουμε μια ακόμα προπόνηση», δήλωσε σε πρώτη φάση.

«Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα. Όποιο ματς κερδίσεις 2 βαθμούς παίρνεις. Είναι ένα πρωτάθλημα. Πρώτος στόχος είναι η οκτάδα, δεν τον υποτιμώ ως στόχο. Υπάρχει δυσκολία, παλεύουν όλοι. Μετά θα δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Τη Ρεάλ την κερδίσαμε στην Μαδρίτη, αλλά είναι 1η στην Euroleague. Έχει ποιότητα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι»  τόνισε αναφορικά με το επικείμενο ματς κόντρα στη Βασίλισσα.

«Δεν χρειάζεται να δίνουμε σε όλα εξηγήσεις. Έχουμε κάνει τρεις εντός έδρας ήττες, αλλά έχουμε κάνει και έξι εκτός έδρας νίκες, σε δύσκολες έδρες. Δεν μας αγχώνει ο κόσμος. Μας ενθουσιάζει το sold out. Και στο Μόντε Κάρλο και στην Μπολόνια είχαμε υποστήριξη. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό το κλίμα», απάντησε σχετικά με την πίεση του γεμάτου ΣΕΦ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς