23.3 C
Athens

«Απέρριψε και τη νέα πρόταση της Μπολόνια για Ρέαμπτσιουκ ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός προσέχει για να έχει και ειδικότερα στην περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από τις αρχικές του απαιτήσεις για τον Μολδαβό.

Παράλληλα, όσο δεν προχωρά το ζήτημα του αριστερού μπακ, τόσο θα «κολλάει» και η παραχώρηση του Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες τώρα πολιορκείται μεταγραφικά από την ιταλική Μπολόνια.

Σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά και στη νέα πρόταση των Ιταλών για δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι και υποχρεωτική οψιόν αγοράς του στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ από τον Ιούλιο, ωστόσο αυτή η προσφορά δεν ικανοποιούσε πλήρως τα οικονομικά «θέλω» του Ολυμπιακού, που ζητά 4,5 εκατομμύρια για να προχωρήσει τις συζητήσεις.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η ανταπάντηση της Μπολόνια, καθώς όπως τονίζουν οι Ιταλοί δεν θα παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα στην υπόθεση Ρέαμπτσιουκ και αναμένεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά, ακόμα και για την αγορά του παίκτη από τον Γενάρη με κανονική μεταγραφή.

Σίγουρα, πάντως, το συγκεκριμένο μεταγραφικό σίριαλ συνδέεται άμεσα και με τον φάκελο «αριστερός μπακ» στον Ολυμπιακό που παραμένει ανοιχτός και αναμένεται να κλείσει άμεσα με την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή από την Ευρώπη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς