19.9 C
Athens

Η ΑΕ Μυκόνου καταγγέλλει τον Πανιώνιο για επίθεση από μπράβους στα αποδυτήρια!

Απίστευτη καταγγελία από τους ανθρώπους της ΑΕ Μυκόνου, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής στη Νέα Σμύρνη (1-1).

Ο πρόεδρος του κυκλαδίτικου συλλόγου, Αλέκος Κουκάς, κατήγγειλε πως τόσο ο ίδιος όσο και άλλα μέλη της ομάδας του, όπως ο προπονητής, Θεόφιλος Παχατουρίδης, ο φροντιστής και κάποιοι παίκτες, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από μπράβους στον δρόμο για τα αποδυτήρια, με την ανοχή μάλιστα της αστυνομίας.

«Ντρέπομαι για τα όσα βίωσα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Είμαι 35 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου ως παράγοντας και ποτέ δεν περίμενα ότι ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Πανιώνιος θα κάνει πρωταθλητισμό με μπράβους και αλκοόλ στα αποδυτήρια.

Εγώ ο ίδιος στην προσπάθειά μου να φτάσω στα αποδυτήρια της ομάδας μου δέχθηκα ένα ποτήρι τσίπουρο στα μάτια! Ευτυχώς γλίτωσα τα χειρότερα εξαιτίας της παρέμβασης ενός ηλικιωμένου κυρίου. Χτυπήθηκαν όμως από μπράβους ο προπονητής μας, 3-4 ποδοσφαιριστές αλλά και ο φροντιστής της ομάδας. Σε παρατήρηση μου μάλιστα σε αξιωματικό της Αστυνομίας που ήταν εκεί μου απάντησε “Αυτοί είμαστε εδώ κύριε”. Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει η Πολιτεία να επιληφθεί του θέματος και να μην αφήνει να δημιουργούνται τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις για μέλη ομάδων που απλά πηγαίνουν να παίξουν ποδόσφαιρο σε αντίπαλες έδρες», κατήγγειλε ο Αλέκος Κουκάς.

Για το περιστατικό Θέση πήρε και ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο οποίος ζήτησε από την αστυνομία να επιληφθεί του θέματος: «Γράφτηκε άλλη μια μαύρη σελίδα για το ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά θύματα παράγοντες, αλλά και παίκτες της Αθλητική Ένωση Μυκόνου ενός συλλόγου, που όχι μόνο κοσμεί το ποδόσφαιρο, αλλά ποτέ δεν προκάλεσε ή δημιούργησε εντάσεις. Αυτό όμως δεν μπορεί να περάσει έτσι. Το να ζητήσουμε από την ελληνική αστυνομία να βρει και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους δράστες είναι το αυτονόητο και το ελάχιστο. Ήδη επικοινώνησα με την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για να επισημάνω την οργή και τον αποτροπιασμό μας. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αυτό δεν θα επιτρέψουμε να περάσει έτσι. Τη συμπαράστασή μου στον Αλέξανδρο Κουκά, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και όσους δέχθηκαν την άνανδρη αυτή επίθεση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς