17 C
Athens

Αποσύρθηκε από το Australian Open ο Κύργιος!

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αποχαιρετά το τουρνουά της πατρίδας του πριν καν πατήσει το κορτ, λόγω τραυματισμού στο γόνατο

Μια μέρα πριν από την πρεμιέρα του μπροστά στο κοινό της πατρίδας του, ο Νικ Κύργιος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το Australian Open.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας έδωσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα στη Μελβούρνη, όπου ενημέρωσε ότι αναγκάζεται να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο. Το Νο 21 του κόσμου επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Τρίτη τον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν, στην πρεμιέρα του στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, ωστόσο στον πρόσφατο αγώνα επίδειξης κόντρα στον Τζόκοβιτς οι ενοχλήσεις στον μηνίσκο ήταν σοβαρές.

«Προφανώς είμαι συντετριμμένος. Αυτό είναι το τουρνουά της πατρίδας μου και έπαιξα το καλύτερό μου τένις εδώ, κερδίζοντας τον τίτλο στο διπλό. Ήταν μια άσχημη στιγμή, αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος του αθλήματος. Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός, δεν αμφιβάλλω γι’ αυτό», τόνισε ο Κύργιος, ο οποίος σκόπευε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο διπλό με παρτενέρ τον Θανάση Κοκκινάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς