16.4 C
Athens

Τάισον: Θα δώσω τα πάντα, θέλω να γίνω ένας από τους Βραζιλιάνους που πήραν τίτλους με τον ΠΑΟΚ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε ο Τάισον, ο οποίος τόνισε πως θα δώσει τα πάντα για την ομάδα και πως θέλει να γίνει ένας από τους Βραζιλιάνους που έχουν πανηγυρίσει τίτλο με τον σύλλογο.

Ο Τάισον μίλησε στο κανάλι του Δικεφάλου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε χαρούμενος για την απόφαση του αυτή.

Παράλληλα ανέφερε πως θα δώσει τα πάντα και θέλει να γίνει ένας από τους Βραζιλιάνους που έχουν πανηγυρίσει τίτλο με τα Ασπρόμαυρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα υπερασπιστώ τα χρώματα του ΠΑΟΚ σαν ένας παίκτης που ήθελε πολύ να είναι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για την πρόκληση. Οι άνθρωποι εδώ με υποστηρίζουν. Θα δώσω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν Βραζιλιάνοι που έχουν κερδίσει τίτλους με την ομάδα και θέλω να γίνω ένας από αυτούς. Θέλω να κερδίσω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για το κίνητρο του: «Το κίνητρο μου ήταν οι φίλαθλοι. Υπάρχουν πολλοί φανατικοί υποστηρικτές που λατρεύουν τους παίκτες εδώ. Θέλω να κερδίζω. Έτσι ήμουν πάντα. Κέρδισα πολλά και έφτασα μέχρι την Εθνική Βραζιλίας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να παίξω, να ζήσω την ατμόσφαιρα εδώ και να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς