20.9 C
Athens

Αστέρας – Λεβαδειακός 0-0: Οι Βοιωτοί πέταξαν στα σκουπίδια το αριθμητικό πλεονέκτημα

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0.

Το αποτέλεσμα αφήνει ανικανοποίητο κυρίως τον Λεβαδειακό, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε με το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 24ο λεπτό και δεν κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, μένοντας μόλις έναν βαθμό πάνω από την προτελευταία Λαμία.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά ο Λεβαδειακός ήθελε να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό από την αναμέτρηση και ήταν άψογα προσηλωμένος στο αμυντικό του πλάνο. Η πρώτη φορά που οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί ήταν στο 17′, όταν ο Κρεσπί μετά από σέντρα βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο και πλάσαρε στην κίνηση αλλά ο Στογιάνοβιτς είχε απάντηση.

Το γεγονός το οποίο άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Ριέρα δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό – 23′, 24′ – και άφησε τον Αστέρα Τρίπολης με παίκτη λιγότερο.

Έτσι ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πήρε την κατοχή της μπάλας από εκεί και έπειτα και προσπάθησε να γίνει απειλητικός, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 0-0 και τους γηπεδούχους να είναι με παίκτη λιγότερο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου φάνηκε η επιθυμία των φιλοξενουμένων να γίνουν ακόμη πιο επιβλητικοί. Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ελέγξει πλήρως το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Παπαδόπουλου. Ο Αστέρας παράλληλα αμύνθηκε υποδειγματικά και προσπαθούσε κατά διαστήματα να κάνει αισθητή την παρουσία του με αντεπιθέσεις. Οι Βιωτοί αφού βρήκαν αμυντικός τοίχος μπροστά τους, προσπάθησαν να βάλουν μπελάδες στον Έλληνα τερματοφύλακα με μακρινά σουτ, τα οποία τις περισσότερες φορές κατέληγαν εκτός εστίας. Λίγες ήταν οι φορές που χρειάστηκε να επενέβη ο Παπαδόπουλους, ακόμη και στο διάστημα 70′-80′ που οι φιλοξενούμενοι έγιναν ακόμη πιο πιεστικοί.

Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, το σκορ έμεινε το ίδιο μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Αλβαρές, Ιγκλέσιας (85′ Σανταφέ), Μουνάφο, Κρέσπι (60′ Γκαρντάβσκι), Σίτο (85′ Μπερτόγλιο), Ριέρα, Μπαράλες.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (46′ Συμελίδης), Μεχία (80′ Νταμπό), Μουτίνιο, Δούμτσιος, Λούα-Λούα (60′ Τόρο), Τζημόπουλος, Τσάπρας, Βρακάς (80′ Νίκας), Παναγιώτου (46′ Βήχος)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς