16.6 C
Athens

Super League 2: Ο Πανσερραϊκός πάτησε κορυφή με διπλό στη Ρόδο, ο Αλμωπός σόκαρε τον ΠΑΟΚ Β’

Χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Super League 2, πέρα απ’ αυτήν στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β’ με τον Αλμωπό Αριδαίας, όπου ο πρωτοπόρος Δικέφαλος γνώρισε ήττα σοκ.

Ο Αλμωπός πανηγύρισε το μεγάλο διπλό χάρη στο τέρμα του Παπαδόπουλου στο 56′ που ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης.

Ο Ηρακλής συνέχισε την ανοδική του πορεία επικρατώντας με 0-3 του Ηρακλής Λάρισας χάρη σε τέρματα των Άλεκσιτς (40′) Γιουμπιτάνα (60′) και Κουντουριώτη (89′), ενώ η ΑΕΛ με ένα τέρμα του Πεντρόζο στο 25′ έκαμψε την αντίσταση της Βέροιας.

Ο πρωτοπόρος πια Πανσερραϊκός πέρασε από τη Ρόδο με 0-1 χάρη σε τέρμα του Παπάζογλου στο 57′, ενώ η Νίκη Βόλου επικράτησε με 2-0 εντός έδρας κόντρα στον Θεσπρωτό με σκόρερ τους Μιράντα και Τζιώρα.

Ο Απόλλων Σμύρνης τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ, αλλά καθάρισε εύκολα στο δεύτερο πανηγυρίζοντας τη νίκη με 1-4 που τον ανέβασε και πάλι στη δεύτερη θέση. Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Χαλίμι και ο Μωραϊτής που πέτυχε χατ τρικ. Με τέρματα των Μιούλερ και Τσορνομάς ο ΟΦΙ επικράτησε 2-0 επί των Χανίων και επέστρεψε στις νίκες, ενώ Αιγάλεω και Ηλιούπολη έμειναν στο 1-1.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς