21.2 C
Athens

Νέα δικαστική περιπέτεια για τον Λε Γκρε, που δηλώνει άγνοια

Ενώ η Εκτελεστική Επιτροπή της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου συνεδρίασε επειγόντως την περασμένη Τετάρτη και αποφάσισε την αποπομπή του Νοέλ Λε Γκρε από την προεδρία της FFF, μία νέα υπόθεση «έρχεται στο φως» για να στιγματίσει ακόμη περισσότερο, τον 81χρονο Γάλλο ποδοσφαιρικό παράγοντα.

Οι επιθεωρητές που είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο που ανέθεσε το Υπουργείο Αθλητισμού, σχετικά με τη διακυβέρνηση της FFF, ανέφεραν στον εισαγγελέα των Παρισίων, γεγονότα που πιθανώς να είναι ποινικά καταδικαστέα, όπως προκύπτει από σχετικά δημοσιεύματα.

Μετά από αυτές τις νέες αποκαλύψεις, ο Λε Γκρε, δήλωσε έκπληκτος από τις διαρροές, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Μόλις διάβασα με έκπληξη ένα άρθρο από την Le Monde που αναφέρει διαρροές σχετικά με την ενδιάμεση έκθεση που ετοιμάζεται. Σε αυτό το στάδιο, δεν γνωρίζω ούτε τα γεγονότα για τα οποία κατηγορούμαι, ούτε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτά. Το άρθρο, αναφέρει χαρακτηρισμό σεξιστικής περιφρόνησης, που είναι αδίκημα που ενδέχεται να τιμωρηθεί με μέγιστο πρόστιμο 750 ευρώ. Εκπλήσσομαι από την αποκάλυψη πληροφοριών, παρ’ όλο που δεν μου έχει σταλεί ακόμη η προσωρινή έκθεση και δεν μπόρεσα να υποβάλω τις παρατηρήσεις μου επ’ αυτής».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς