20.9 C
Athens

Τσάβι: Ιδανικά, θα ήθελα να παίξω στον τελικό με τη Ρεάλ

«Θα ήθελα να είμαι στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη και στον πάγκο. Μόνο για να παίξω λίγα λεπτά και να συμμετάσχω στο ματς. Όταν είσαι παιδί, το σκέπτεσαι, ονειρεύεσαι να παίξεις στους τελικούς με την Ρεάλ Μαδρίτης».

Με αυτά τα λόγια, ο Τσάβι εξέφρασε τα συναισθήματα του, πριν τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, που θα γίνει απόψε (21:00) στο Ριάντ, ανάμεσα στους «αιώνιους» της LaLiga, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

«Έχω υπερβολικό κίνητρο για το ματς. Ως προπονητής, μερικές φορές είναι λίγο απογοητευτικό, γιατί η τελευταία πάσα δεν εξαρτάται πλέον από εμένα. Προσπάθησα να… ξυπνήσω τους παίκτες. Κι εάν μου πείτε ότι ο Αντσελότι δεν έχει χάσει τελικό από το 2010, αυτό με παρακινεί ακόμη περισσότερο», τόνισε ο προπονητής των Καταλανών και συνέχισε:

«Δεν φοβόμαστε, δεν έχουμε άγχος. Έχουμε μπροστά μας μια χρυσή ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο που θα μας δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση. Ό,τι και να συμβεί, η σεζόν θα συνεχισθεί. Αλλά με έναν τίτλο στο χέρι, όλα είναι διαφορετικά. Έχουμε υποχρέωση να κατακτήσουμε κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς