18.1 C
Athens

Ο Αϊζάια Κάνααν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μπαίνει ξανά στις προπονήσεις

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο και από σήμερα (15/1) επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ώστε να είναι έτοιμος στο μεγάλο ματς με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ την ερχόμενη Παρασκευή

Την υπόσχεσή του πράξη κάνει ο Αϊζάια Κάνααν, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να δείχνει δυνατός παρά την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του με την πέτρα στα νεφρά και να αναρρώνει πλέον στο σπίτι του, όντας έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Κάνααν: Η πέτρα στα νεφρά δεν θα με κρατήσει κάτω, θα επιστρέψω σύντομα

Ο Αμερικανός άσος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν από την Παρασκευή όταν και διαγνώστηκε με πέτρα στα νεφρά και πλέον είναι έτοιμος για την επιστροφή στη δράση, κάτι που αναμένεται να γίνει από την ερχόμενη Παρασκευή (20/1) στο ματς κόντρα στη Ρεάλ.

Η φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε ο άσος του Ολυμπιακού έκανε δουλειά, με τον Κάνααν να νιώθει ήδη καλύτερα, αν και προληπτικά (μάλλον) θα μείνει εκτός από το αυριανό (16/1) ματς των Πειραιωτών με τον Απόλλωνα Πάτρας για το πρωτάθλημα της Basket League.

Πάντως, από την Κυριακή (15/1) θα μπει ξανά σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και θα φορτσάρει με φόντο τη Ρεάλ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς