13.2 C
Athens

Η Τσέλσι «έκλεψε» από την Άρσεναλ τον Μούντρικ, συμφωνία στα 100 εκατ. ευρώ με τη Σαχτάρ

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια μεγάλη μεταγραφή είναι η Τσέλσι, αφού τα βρήκε σε όλα με τη Σαχτάρ και αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Μιχάιλο Μούντρικ.

Οι Μπλε του Λονδίνου τα βρήκαν σε όλα με τους Ουκρανούς και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα ανακοινώσουν κι επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες την απόκτηση του Μούντρικ.

Το μεγαλύτερο ταλέντο του Ουκρανικού ποδοσφαίρου ήταν πρώτος στόχος της Άρσεναλ εδώ και καιρό και μάλιστα ο ίδιος δήλωνε οπαδός της και πίεζε για τη μεταγραφή του στους Κανονιέρηδες.

Η Άρσεναλ κατέθεσε πρόταση 60 εκατ. ευρώ στη Σαχτάρ για τον Μούντρικ

Τελικά όμως Άρσεναλ και Σαχτάρ δεν τα βρήκαν ποτέ και έτσι η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και ολοκλήρωσε την… κλοπή του ποδοσφαιριστή από τη μεγάλη της αντίπαλο.

Η ομάδα του Πότερ έφτασε σε συμφωνία με τους Ουκρανούς έναντι περίπου 100.000.000 ευρώ, μετά από συνάντηση των δύο πλευρών στην Τουρκία.

Ο Μούντρικ αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στις επόμενες ώρες στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από την Τσέλσι, με την οποία μάλιστα θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2030, ενώ θα λάβει υψηλότερες απολαβές από αυτές που του πρόσφερε η Άρσεναλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς