22.5 C
Athens

Μαρσέιγ – Λοριάν 3-1: Έφεραν τούμπα το ματς και παρέμειναν στο -5 από την Παρί οι Φωκαείς

Η Μαρσέιγ βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Λοριάν, αλλά κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και έφτασε έτσι στη νίκη με 3-1.

Οι Φωκαείς βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς και έφτασαν έτσι στη νίκη που τους κρατάει κοντά στην κορυφή και στο -5 από την πρώτη Παρί Σεν Ζερμέν. Ανάμεσα τους βέβαια βρίσκεται η τρομερή Λανς που κάνει φοβερή σεζόν.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να δημιουργήσουν τρεις τελικές μέσα σε 10 λεπτά. Το γκολ όμως δεν ήρθε και η Λοριάν αιφνιδίασε στο 29′, αφού με τέρμα του Τερέμ Μόφι μπήκε μπροστά στο σκορ. Η Μαρσέιγ όμως είχε γρήγορη απάντηση και έφτασε στην ισοφάριση 9 λεπτά αργότερα με τον Κολάσινατς.

Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες με 1-1 στα αποδυτήρια, αλλά οι αρχές του δευτέρου ημιχρόνου «έδειξαν» και τον νικητή της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να πάρουν γρήγορο προβάδισμα και το κατάφεραν με τον Αλέξις Σάντσες να σκοράρει στο 53′ για το 2-1 και να φέρνει τούμπα το ματς. Μάλιστα δεν σταμάτησαν εκεί και σφράγισαν τη νίκη έξι λεπτά αργότερα, με τον Βερετούτ να κάνει το 3-1.

Από εκεί και πέρα η Μαρσέιγ υπερασπίστηκε άψογα το προβάδισμα της και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το 3-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ που τις χάρισε τη νίκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς