18.2 C
Athens

Ο νέος προπονητής της Νόριτς αποκάλυψε πως θα ήθελε πίσω τον Τζόλη

Ο νέος προπονητής της Νόριτς Νταβίντ Βάγκνερ, δήλωσε πως θα ήθελε πίσω στην ομάδα τον Χρήστο Τζόλη αλλά αυτό δεν γίνεται καθώς δεν υπάρχει κάποια ειδική ρήτρα για να τερματιστεί πρόωρα ο δανεισμός του στη Τβέντε.

Ο Χρήστος Τζόλης ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι επέστρεψε στην ενεργό δράση παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι κόντρα στην Τέλσταρ για το κύπελλο Ολλανδίας.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ήταν εκτός δράσης από τον Οκτώβριο όταν και τραυματίστηκε στο γόνατο και αρκετό από το μέρος της αποθεραπείας του το έκανε με τη Νόριτς στην οποία ανήκει.

Εκεί είχε την ευκαιρία να τον τσεκάρει ο νέος τεχνικός της ομάδας Νταβίντ Βάνγκερ, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που είδε από τον 20χρονο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα σε δηλώσεις του ανέφερε πως θα τον ήθελε πίσω, αλλά αυτό δεν γίνεται αυτή την περίοδο, αφού δεν υπάρχει κάποια ειδική ρήτρα για να τερματιστεί πρόωρα ο δανεισμός του στον Ολλανδικό σύλλογο.

Αναλυτικά ο προπονητής της Νόριτς δήλωσε: «Χαίρομαι που τον γνώρισα. Δυστυχώς δεν υπάρχει ρήτρα που να μπορεί να διακοπεί ο δανεισμός του και έτσι θα μείνει στην Τβέντε ως το φινάλε της σεζόν. Αυτό ίσως του κάνει και καλό, γιατί θα πάρει χρόνο συμμετοχής»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς