18.9 C
Athens

Λαμία – Ατρόμητος 1-1: Νίκη αγνοείται για τους Φθιώτες που παραμένουν σε δύσκολη θέση (hls)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Λαμία και Ατρόμητος, σε ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποίηση σε καμία από τις δύο ομάδες.

Οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και ήθελαν και οι δύο τη νίκη για τους δικούς τους λόγους.

 

Οι γηπεδούχοι παλεύουν για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη και δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά της νίκης για ακόμη ένα ματς. Τελευταία νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας ήταν κόντρα στον Λεβαδειακό στις 1 Οκτωβρίου.

Από την άλλη οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε ανοδική πορεία και ήθελαν να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην 6η θέση, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη έχοντας μάλιστα αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Οι δύο ομάδες έδειξαν από το πρώτο λεπτό πως στόχος τους είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης και αυτό βοήθησε ιδιαίτερα τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος σε αυτά τα πρώτα λεπτά έδειξε πιο απειλητικός και προειδοποίησε τους γηπεδούχους μόλις στο 2′, αλλά ο Σαράνοφ είχε απάντηση στο σουτ του Ρομπάιγ.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανάγκασε έξι λεπτά αργότερα τον Σαράνοφ σε νέα επέμβαση, αλλά αυτή τη φορά η ευκαιρία δεν πήγε χαμένη καθώς ο Ροτάριου πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

 

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ίδιο καλό ρυθμό και τη Λαμία να προσπαθεί να επιβληθεί και να κάνει το παιχνίδι ψάχνοντας την ισοφάριση. Το σουτ του Μανούσου στο 17′ δεν ανησύχησε τον Γιαννιώτη, ενώ ο ρυθμός μέσα στα επόμενα λεπτά άρχισε σιγά σιγά να πέφτει.

Η επόμενη φάση ήρθε μετά από ώρα και στις τελευταίες στιγμές του ημιχρόνου, με τον Μπεχαράνο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση αλλά να σουτάρει αρκετά άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς το πρώτο, με γκολ. Αυτή τη φορά όμως για τους γηπεδούχους που μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Κορνέζου έφεραν το ματς στα ίσα στο 47′.

Από εκεί και πέρα ήταν ένα παιχνίδι ανοιχτό καθώς και οι δύο ομάδες δεν ήταν ικανοποιημένες με την ισοπαλία, αλλά οι μεγάλες φάσεις ήταν ελάχιστες.

Μία απ’ αυτές ήταν για τον Ατρόμητο με τον Φριντζόνσον, όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε μέσα στην περιοχή στο 70ο λεπτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σαράνοφ.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 77′ η Λαμία ζήτησε πέναλτι, αλλά μετά από εξέταση του VAR το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 82′ ο Γκοράνοφ μετά από σκληρό μαρκάρισμα που έκανε δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πίεσε λίγο παραπάνω αφού είχε και το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά δεν κατάφερε κάτι και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

 

ΛΑΜΙΑ (Παντελίδης): Σαράνοφ, Νούνιες (74’ Ντε Βισέντι), Τζανετόπουλος, Μανούσος (61’ Τσιλούλης), Βέργος (84’ Νταβίντ Σιμόν), Σλίβκα, Μπεχαράνο (74’ Τσανδάρης), Γκοράνοβ, Κορνέζος, Ρόμανιτς, Βασιλαντωνόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχριντά, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (79’ Κωτσόπουλος) , Φρίντζονσον (79’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον (79’ Τζαβίδας).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς