19.1 C
Athens

Ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» τον Εθνικό με 16-4 και συνεχίζει αήττητος στην Α1

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, ο Ολυμπιακός, σε βάρος του οποίου επικράτησε με 16-4.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ξεπέρασαν με άνεση το εμπόδιο του Εθνικού και διεύρυναν την απολύτως νικηφόρα πορεία τους στην Α1 πόλο Ανδρών, πανηγυρίζοντας την 14η νίκη τους σε ισάριθμα ματς.

Πρώτος σκόρερ στην αναμέτρηση αναδείχθηκε ο Ντίνος Γενηδουνιάς με 4 τέρματα και ακολούθησαν στο σκοράρισμα οι Κολόμβος (3), Παπαναστασίου (3), Φιλίποβιτς (2), Φουντούλης (1), Γραμματικός (1), Γούβης (1), Γκίλλας (1), για την ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς που συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα και το 2023.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 5-0, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης1, Μπούσλιε, Κολόμβος 3, Φιλίποβιτς 2, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιαντζίρης

ΕΘΝΙΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Ντε Φρέιτας 1, Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 2, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς