18.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Aυστριακό ενδιαφέρον για Λάιντνερ

Ο Ντόρον Λάιντνερ είναι από τις περιπτώσεις των καλοκαιρινών μεταγραφών που δεν… βγήκαν στον Ολυμπιακό, με τον Ισραηλινό αμυντικό να αντιμετωπίζει στην αρχή προβλήματα με το κοινοτικό διαβατήριο και στη συνέχεια να μην βρίσκεται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο προκειμένου να πείσει τον Μίτσελ ότι αξίζει μία ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Τα μοναδικά λεπτά συμμετοχής του με την ερυθρόλευκη φανέλα τα έχει κάνει ως παίκτης της Β’ ομάδας υπό τις οδηγίες του Οκκά, όπου ναι μεν άφησε θετική εικόνα, αλλά το μέλλον του στην πρώτη ομάδα δεν το εξασφάλισε.

Με αφορμή όλα αυτά, στον Πειραιά σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο της αποδέσμευσής του από τον Γενάρη, με αρκετές ομάδες από την Αυστρία -κυρίως- να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και μία από αυτές (Αούστρια Βιέννης) να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, η οποία πάντως απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η «υπόθεση Λάιντνερ» φαίνεται πως θα κλείσει άμεσα για τον Ολυμπιακό και οριστικές εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν μετά τα παιχνίδια με τον Άρη σε πρωτάθλημα (15/1) και Κύπελλο (18/1).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς