20.7 C
Athens

Πλήρης κατεβαίνει ο Άρης στην Αθήνα για τη δυάδα των αγώνων με τον Ολυμπιακό

Χωρίς σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στα παιχνίδια με Ολυμπιακό για πρωτάθλημα (15/1) και Κύπελλο (18/1), με τους Κίτρινους να αναχωρούν σήμερα Σάββατο για τη μετακόμιση μέχρι την Πέμπτη στην Αθήνα.

Ο Άλαν Πάρντιου είδε τους Νταρίντα και Πάλμα να επιστρέφουν στα πλάνα του, τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να ανεβάζει ρυθμούς και να μπαίνει στην αποστολή μέχρι και ο Έντουιν Ροντρίγκες, που αναμένεται να επιστρέψει στην Ολίμπια Ονδούρας μέχρι τα τέλη Γενάρη.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (15/01), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Mατέο Γκαρσία, Μανού Γκαρθία, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμαρά, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάζιο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς