18.4 C
Athens

Euroleague: Ο terminator Τόμας Γουόκαπ σκαρφάλωσε στην κορυφή του top-10 με κάρφωμα… NBA! (vid)

Σαν άλλος εξολοθρευτής ο αέρινος Τόμας Γουόκαπ «γκρέμισε» το καλάθι της Βίρτους πετυχαίνοντας το κάρφωμα της ζωής του μπροστά σε Σενγκέλια και Οτζελέγε για την κορυφή του top-10 της 19ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Το γράψαμε και χθες για τον Τόμας Γουόκαπ. Κάτι σαν πρόβλεψη ήταν για το ότι όχι απλά σκόραρε το ομορφότερο καλάθι της αγωνιστικής στην Euroleague, αλλά ένα από τα κορυφαία της σεζόν και της καριέρας του με «πτήση» πάνω από τους πολύ ψηλότερούς του, Οτζελέγε και Σενγκέλια.

Αυτός είναι ο Τόμας Γουόκαπ και με αυτή τη λογική πορεύεται. Ένας πραγματικός πολεμιστής των παρκέ που δεν φοβάται να φτάσει μέχρι το άλλο άκρο, αρκεί να το λέει η καρδιά του.

Αυτό έκανε και το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στη Βίρτους στην Μπολόνια.

Πήγε μέχρι το τέλος του δρόμου, όντας αποφασισμένος, δίχως να σκέφτεται τις συνέπειες. Και όπως αποδείχθηκε, καλά έκανε. Πέτυχε ίσως το πιο παλικαρίσιο και γεμάτος «θράσος» καλάθι της καριέρας του μέχρι τώρα στην Euroleague κόντρα στους πολύ ψηλότερούς του, Οτζελέγε και Σενγκέλια, που μάταια προσπάθησαν να «σκεπάσουν» το καλάθι.

Ήταν ήδη αργά, αφού ο αέρινος Γουόκαπ είχε πάρει τα βήματα και «έριξε» την μπασκέτα με ένα τρομερό κάρφωμα, χάρη στο οποίο κέρδισε την πρωτιά στο top-10 της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague με τον Ντέρικ Γουίλιαμς του Παναθηναϊκού να κατέχει διπλή θέση στην δεκάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TOP-10

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς