21.1 C
Athens

Ο Μήτρογλου σταματάει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, συνεχίζει σε ομάδα-έκπληξη για… χόμπι

Μετά από μία καριέρα γεμάτη γκολ σε Ολυμπιακό, Μαρσέιγ, Αϊντχόφεν, Μπενφίκα, Φούλαμ και Άρη ο Κώστας Μήτρογλου αποφάσισε να «κρεμάσει» το επαγγελματικό του δελτίο και να γίνει... ερασιτέχνης για χάρη μίας γερμανικής ομάδας

Οριστική είναι η απόφαση του Κώστα Μήτρογλου να εγκαταλείψει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με την τελευταία του παρουσία σε σύλλογο να μην είναι και η καλύτερη δυνατή αφού έφυγε κακήν κακώς και χωρίς να «ακουμπήσει» από τον Άρη.

Ο Έλληνας στράικερ σταματάει σε ηλικία 34 ετών, αλλά επειδή την μπάλα δύσκολα την αφήνεις ή την ξεχνάς, θα συνεχίσει να την κλωτσά ως ερασιτέχνης πια με τη φανέλα της γερμανικής Ρόιρτ.

Ο Μήτρογλου κατέγραψε μία σπουδαία καριέρα σε Ολυμπιακό, Μπενφίκα, Φούλαμ, Μαρσέιγ, Αϊντχόφεν και Άρη, που όμως τα τελευταία χρόνια είχε φθίνουσα πορεία, κάτι που τον οδήγησε στην απόφαση να «κρεμάσει» το επαγγελματικό του δελτίο και να παίζει για το χόμπι του.

Η Ρόιρτ αγωνίζεται στην περιφερειακή/τοπική κατηγορία Kreisliga A Moers, με τον πρώην «ερυθρόλευκο» άσο να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις τόσο με τη διοίκηση όσο και με τον προπονητή της ομάδας, που τον έπεισαν φορέσει τη φανέλα της λίγο πριν το οριστικό «αντίο» στο ποδόσφαιρο…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς