18.2 C
Athens

Οι Σπερς επέστρεψαν σπίτι τους με ρεκόρ προσέλευσης στην ιστορία του ΝΒΑ, αλλά οι Γουόριορς χάλασαν το πάρτι

Οι πεντάκις πρωταθλητές ΝΒΑ, Σαν Αντόνιο Σπερς, αγωνίστηκαν ενώπιον 68.323 θεατών στο Αλαμοντόμ, δημιουργώντας ρεκόρ προσέλευσης στην ιστορία της λίγκας, στο παιχνίδι απέναντι στους τρέχοντες πρωταθλητές, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς!

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στους Χοκς όταν στις 27 Μαρτίου του 1998 φιλοξένησαν τους Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν μπροστά σε 62.046 θεατές στο Τζόρτζια Ντομ.

Οι Σπερς αγωνίζονται πλέον στο AT&T Center και το Αλαμοντόμ ήταν η παλιά τους έδρα, όπου πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο τους με τον Στιβ Κερ στη σύνθεση τους και τον Γκρεγκ Πόποβιτς στον πάγκο. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή των Γουόριορς αφού αμφότεροι συνεχίζουν, με τον Κερ φυσικά από άλλο πόστο.

Στα του παιχνιδιού δεν υπάρχουν πολλά να πεις, αφού οι Γουόριορς έκαναν επίδειξη δύναμης, κερδίζοντας το παιχνίδι χωρίς καμία πίεση με 144-113.

Ο Τζόρνταν Πουλ πέτυχε 25 πόντους και ο Ντόντε Ντι Βιντσέντζο 22 ως πρώτοι σκόρερ.

Κάρι και Τόμπσον έπαιξαν μόλις 23 λεπτά αφού η διαφορά είχε εκτοξευθεί (15+16 πόντοι αντίστοιχα), ο Άντριου Ουίγκινς πρόσθεσε 16 για τους Ουόριορς που πέτυχαν το φετινό τους ρεκόρ στο σκοράρισμα.

Ο Τρε Τζόουνς με 21 πόντους και ο Κέλντον Τζόνσον με 17 ήταν οι καλύτεροι των Σπερς που υπέστησαν τέταρτη σερί ήττα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς