16.4 C
Athens

Εγκρίθηκε το αίτημα του Α.Σ. Άρη για μετονομασία της οδού Γαζή σε Άλκη Καμπανού

Δεκτό έγινε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης το αίτημα του Α.Σ. Άρη για τη μετονομασία της οδού Γαζή σε Άλκη Καμπανού.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης έκανε δεκτό το αίτημα του ερασιτέχνη Άρη για μετονομασία της οδού όπου ο άτυχος φίλος των Κιτρίνων έχασε τη ζωή του.

Το αίτημα για τη μετονομασία της οδού Γαζή το είχε καταθέσει ο Α.Σ. Άρης με επιστολή προς προς τον δήμο Θεσσαλονίκης. Η Επιτροπή Ονοματοθεσίας – Μετονομασίας οδών, πλατειών ή συνοικιών του κεντρικού δήμου είχε συνεδριάσει και εγκρίνει εδώ και αρκετό διάστημα το αίτημα και ο φάκελος βρισκόταν στα χέρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία έδωσε σήμερα τη δική της έγκριση και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να στείλει καθαρογραμμένη την απόφαση στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ώστε να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες.

Έτσι η οδός Γαζή θα μετονομαστεί σε Άλκη Καμπανού, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το αίτημα του Α.Σ. Άρη συμπεριλάμβανε και τοποθέτηση αναθηματικής πλάκας στο σημείο της δολοφονίας του άτυχου νεαρού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς