12 C
Athens

Τζουλιάνι: Συγκέντρωση και επιθετικότητα για τη νίκη απέναντι στον Φοίνικα

Στη Σύρο βρίσκεται από την Παρασκευή (13/1) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού καθώς το Σάββατο (14/1, 18:00) οι Ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ανανεωμένο Φοίνικα.

Τρίποντο και καλή εμφάνιση είναι τα ζητούμενα για το συγκρότημα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι που προέρχεται από μια σπουδαία νίκη με σούπερ εμφάνιση κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

«Παίζουμε απέναντι σε μια φιλόδοξη ομάδα, όπως η Σύρος, που έχει αλλάξει πολύ την τελευταία περίοδο. Ως εκ τούτου, θα μας παρουσιάσει κάποια άγνωστα στοιχεία στη διάρκεια του αγώνα. Για αυτό, ζητώ από τους παίκτες μας να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε όλο τη διάρκεια του ματς και θέλω να είναι επιθετικοί, ώστε να επικρατήσουμε», υποστήριξε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ενώ ο Ανέστης Δαλακούρας συμπλήρωσε: «Κάναμε μια πολύ καλή νίκη στην Ευρώπη και τώρα, επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Φοίνικας Σύρου. Δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά όσο θα ήθελε, πιστεύω, όμως είναι πολύ δυνατή ομάδα και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, για να πάρουμε το τρίποντο και να μείνουμε στην κορυφή».

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στη Σύρο και τις επόμενες μέρες καθώς την Τρίτη (17/1) θα αντιμετωπίσουν εκ νέου τον Φοίνικα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη το Σάββατο (21/1).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς