24.3 C
Athens

Κασάμι: Έχουμε τη νοοτροπία να κερδίζουμε τίτλους

Ο Παϊτίμ Κασάμι μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη και παράλληλα τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει το dna και τη νοοτροπία να κερδίζει τίτλους.

Οι Ερυθρόλευκοι αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ετοιμάζονται για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (15/01, 19:30).

O Παϊτίμ Κασάμι πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης εξέφρασε την άποψη του πως θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι αυτό απέναντι στους Θεσσαλονικείς, τους οποίους χαρακτήρισε μάλιστα μια πολύ καλή με ποιοτικούς παίκτες.

Παράλληλα μίλησε για την κούρσα του πρωταθλήματος τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να το κατακτήσουν και πως όλοι στον Ολυμπιακό έχουν τη νοοτροπία να κερδίζουν τίτλους.

Επίσης αναφέρθηκε στην κατάσταση που ο ίδιος βρίσκεται, λέγοντας πως δεν είναι ακόμη στο 100% του αλλά αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Άρη: «Πιστεύω πως θα είναι σκληρό και δύσκολο παιχνίδι γιατί από ότι έχω δει ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει ποιοτικούς παίκτες, ιδιαίτερα στην επίθεση και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ναι έχουμε τρεις σερί νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Έχουμε το dna για να κερδίζουμε τίτλους. Έχουμε τη νοοτροπία για να κερδίζουμε τίτλους. Την Κυριακή έχουμε ακόμα ένα τρίποντο να διεκδικήσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να μείνουμε επικεντρωμένοι σε μας. Προσωπικά θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα, όλοι μας θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Όπως είπα, έχουμε έναν σημαντικό αγώνα μπροστά μας. Είναι ακόμα Ιανουάριος και κανένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε τον Ιανουάριο».

Για το αν είναι στο 100% η ετοιμότητα του: «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Δεν είμαι στο 100%, αλλά πλησιάζω. Δουλεύω σκληρά για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω. Ας μη ξεχνάμε πως είχα και έναν μυϊκό τραυματισμό που με κράτησε εκτός για δυόμιση μήνες. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που νοιώθω καλύτερα και μετά τη συμμετοχή μου στο τελευταίο παιχνίδι η αυτοπεποίθηση μου έχει ανέβει και ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς