21.5 C
Athens

Η Μάντσεστερ Σίτι απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση για την αθώωση του Μεντί

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, κρίθηκε αθώος για έξι κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά ο αγγλικός σύλλογος σε μια πρώτη τοποθέτηση του δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρα θέση.

Κρίθηκε αθώος για έξι κατηγορίες βιασμού ο Μεντί

Αθώος για έξι κατηγορίες βιασμού και μία σεξουαλικής παρενόχλησης κρίθηκε ο Μπέντζαμιν Μεντί. Οι ένορκοι δεν μπόρεσαν να εκδώσουν ετυμηγορίες για μία κατηγορία βιασμού και μία για απόπειρα βιασμού, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου, PA Media, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Γάλλος αμυντικός να αθωωθεί.

Η Μάντσεστερ Σίτι σε μία πρώτη της ανακοίνωση, ανέφερε τις αποφάσεις που πάρθηκαν από το γαλλικό δικαστήριο, αλλά απέφυγε να σχολιάσει κάτι παραπάνω καθώς όπως τονίζει υπάρχουν ακόμη ανοιχτά ζητήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πολιτών: «Η Μάντσεστερ Σίτι σημειώνει την απόφαση του δικαστηρίου του Τσέστερ, στην οποία ο Μπεντζαμίν Μεντί απαλλάχθηκε από επτά κατηγορίες. Η δίκη ολοκληρώθηκε. Δεδομένου ότι υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα, η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι σε θέση να σχολιάσει περισσότερο την δεδομένη στιγμή»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς