22.6 C
Athens

Προβληματισμένος ο Γκρέιαμ Πότερ: «Εμείς υποφέρουμε στο χορτάρι και οι οπαδοί στις κερκίδες»

Η Φούλαμ ήταν ανώτερη χθες από την Τσέλσι και το τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του Μάρκο Σίλβα με 2-1.

«Εφιαλτικό» ήταν το ντεμπούτο του Ζοάο Φέλιξ με την φανέλα της Τσέλσι, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στους Μπλε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 58ο λεπτό.

Ο Γκρέιαμ Πότερ δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του και τόνισε μετά το ματς:

«Υποφέρουμε αυτή τη στιγμή. Οι οπαδοί μας υποφέρουν. Τους νιώθουμε. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Τσέλσι και συμπλήρωσε κάνοντας αναφορά και στην αποβολή του Φέλιξ:

«Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε. Ένιωσα ότι ήταν ένα σχετικά καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι τα βασικά μπορούμε να τα κάνουμε λίγο καλύτερα. Το να χάσεις τον Ζοάο για τρία ματς είναι πραγματικά απογοητευτικό.

Ο Ζοάο είναι ένας νεαρός παίκτης, ένας κορυφαίος παίκτης, μπορείς να δεις την ποιότητά του και δεν υπήρχε κακία στο τάκλιν, αλλά ο διαιτητής πρέπει να πάρει μια απόφαση. Θα μάθει μέσα από αυτή την εμπειρία και θα γίνει καλύτερος».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς