18 C
Athens

Marca: «Η Βαλένθια μπλοκάρει την έξοδο του Λάτο και δύο ακόμη παικτών μέχρι νεωτέρας»

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Τζενάρο Γκατούζο απαγορεύει για την ώρα την οποιαδήποτε αποχώρηση από το ρόστερ της Βαλένθια, τη στιγμή που ο Λάτο δείχνει «ψημένος» με την προοπτική του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στην Ισπανία η Βαλένθια δεν θα πει εύκολα το «ναι» στον Ολυμπιακό και σε όποιον άλλο ενδιαφερόμενο για τον Λάτο έως ότου υπάρχουν εξελίξεις στο ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας που μπαίνει σε πρώτο πλάνο και θα καθορίσει το μέλλον τουλάχιστον τριών παικτών στις Νυχτερίδες.

Συγκεκριμένα η «ΜARCA» σε σημερινό (13/1) ρεπορτάζ της αναφέρει πως οι Λάτο, Χεσούς Βάθκεθ και Φούλκερ δεν πρόκειται να παραχωρηθούν μέσα στον Γενάρη εφόσον δεν ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις που πονά, όπως ζήτησε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Σε αυτό που ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό, ο Λάτο δεν δείχνει πρόθυμος να ανανεω΄σει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα, όπως αναγράφει η Marca, και την ίδια στιγμή πιέζει για την αποχώρησή του όντας σε ανοιχτή επικοινωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ωστόσο, για την ώρα, η Βαλένθια μπλοκάρει τις όποιες διαπραγματεύσεις με εντολή Γκατούζο, βάζοντας ως πρώτο μέλημά της την ενίσχυση του ρόστερ και όχι την ελάφρυνσή του…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς