12.5 C
Athens

Η απαράδεκτη και ειρωνική ατάκα Ιταλού ρεπόρτερ στον ΜακΚίσικ με σπόντα για τη διαιτησία (vid)

Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Ιταλού δημοσιογράφου που μάλλον θα βλέπει για μέρες στον ύπνο του τον Σακίλ ΜακΚίσικ: Το... μουλωχτό σχόλιο για τη διαιτησία την ώρα που ο Αμερικανός άσος αποχωρούσε για τα αποδυτήρια

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ τα έκανε όλα τέλεια στην Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους και όπως φαίνεται οι Ιταλοί υποστηρικτές αλλά ακόμα και δημοσιογράφοι της ομάδας θα τον βλέπουν για μέρες στον ύπνο τους!

Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού ήταν η προσωποποίηση του «refuse to lose» στο παιχνίδι της Πέμπτης και με μία τρομερή εμφάνιση «σκόρπισε» τη Βίρτους με 21 πόντους βοηθώντας στο μέγιστο για την τελική απόδραση των Ερυθρολεύκων από την Μπολόνια.

Βίρτους – Ολυμπιακός 83-85: Ο αλύγιστος ΜακΚίσικ αρνήθηκε να χάσει! (hls)

Λίγο μετά τη λήξη, ο Σακίλ μίλησε στην ιταλική τηλεόραση και τον δημοσιογράφο Πιέτρο Κολνάγκο, ο οποίος έριξε μία σπόντα γεμάτη ειρωνεία για τη διαιτησία στο ματς και μάλιστα με ύπουλο τρόπο, την ώρα που ο ΜακΚίσικ αποχωρούσε.

«Ευχαριστώ», ήταν η τελευταία ατάκα του «Σακ Ατακ» μετά τις δηλώσεις με τον Ιταλό δημοσιογράφο να προσθέτει στο μικρόφωνο… «Τους διαιτητές».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς