21.1 C
Athens

Σισέ: Πολύ ευτυχισμένος που ξαναφόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφιερώνω το γκολ στον ανιψιό μου

Στον ανιψιό του αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε παράλληλα πως είναι ευτυχισμένος που φόρεσε ξανά τη φανέλα της ομάδας του κι αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos TV:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ που κατάφερα να κερδίσω την ομάδα, αν και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την ομάδα, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα, έτσι έκανα και σήμερα».

Για την επανεμφάνισή του με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ήμουν καιρό εκτός παιχνιδιών. Περίμενα πολύ αυτή την επιστροφή. Χάρηκα πολύ που ξαναβρήκα την ομάδα, που ξαναφόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού και βοήθησα την ομάδα».

Για τις συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού: «Είναι αποτέλεσμα της πολλής δουλειάς αυτό που συμβαίνει. Δουλεύουμε πολύ. Ήταν κάτι αναμενόμενο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις και φυσικά να επιστρέψει ακόμα και στην κορυφή. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι το φινάλε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι το τέλος για να είμαστε και πάλι πρωταθλητές».

Για την αφιέρωση του γκολ: «Το γκολ είναι για τον ανιψιό μου. Μου λείπει πολύ. Είναι για τον ανιψιό μου και τη γυναίκα του. Τους έχω πάντα μαζί μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς