19.2 C
Athens

Βεζένκοφ: Δεν κλείνω πόρτες στη ζωή μου, υπέροχο το κλίμα στον Ολυμπιακό

Για την ανανέωση του συμβολαίου του, την ανοιχτή πόρτα του NBA και τους λόγους που απολαμβάνει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό μίλησε ο πρώτος σκόρερ και MVP των νταμπλούχων Ελλάδας, Σάσα Βεζένκοφ, σε συνέντευξή του

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο BasketNews και τον Ντόνατας Ουρμπόνας παραχώρησε ο Σάσα Βεζένκοφ που μίλησε για μια σειρά από θέματα που αφορούν στον ίδιο, τον Ολυμπιακό αλλά και τη EuroLeague.

Ο MVP και πρώτος σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα αναφέρθηκε και στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αλλά και στο κομμάτι του NBA τονίζοντας πως παραμένει επικεντρωμένος στους Ερυθρόλευκους και παραμένει στην ίδια κατάσταση όπως και πριν την επέκταση της συνεργασίας του.

«Πριν και μετά την ανανέωση έχω την ίδια στάση. Είμαι σε θέση να παίζω για τον Ολυμπιακό κι αγαπώ αυτό που κάνω. Περνάω πολύ καλά εδώ. Η χημεία και το κλίμα είναι υπέροχα και η ομάδα τα πάει πραγματικά καλά. Αλλά όταν έρθει το καλοκαίρι, όλα μπορούν να συμβούν. Δεν κλείνω πόρτες στη ζωή μου. Θα δούμε με την οικογένειά μου, τον Ολυμπιακό, το NBA, τον εκπρόσωπό μου, δεν μπορώ να πω τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Αυτό μπορώ να πω σε όλους. Για το μόνο πράγμα που νοιάζομαι είναι για να κερδίσουμε τίτλους και να πετύχουμε τους στόχους μας. Έτσι είμαι στη ζωή μου. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι τόσο μακριά. Βάζω μικρούς στόχους καθημερινά και προσπαθώ να τους πετύχω. Κάποιες φορές το πετυχαίνεις, κάποιες όχι αλλά σε 6 μήνες όλα μπορούν να συμβούν. Ελπίζω να είμαι υγιής και θα δούμε».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Παράλληλα, αποκάλυψε πως για εκείνον μεγαλύτερη εντύπωση στη φετινή σεζόν έχει προκαλέσει ο Ματίας Λεσόρ που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Παρτιζάν και είναι σταθερός στην απόδοσή του, ενώ τόνισε πως οι Γουίλ Κλάιμπερν, Βασίλιε Μίτσιτς και Νίκολα Μίροτιτς είναι οι τρεις παίκτες που για εκείνον ξεχωρίζουν και είναι μεγάλοι αστέρες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς